Olin Edirne'yi 65-75 mağlup ederek galibiyet serisini 7 maça çıkaran ekibimizde Başantrenörümüz Hakan Demir maçtan sonra yaptığı açıklamada, her zaman zorlu bir deplasman olan Edirne’den galibiyetle döndükleri için mutlu olduklarını belirti.
Demir, "Olin Edirne deplasmanı her zaman hem zorlu hem de basketbol atmosferi olarak çok güzel bir ortamda geçiyor. Burada aldığımız galibiyet ile serimizi devam ettirdiğimiz için mutluyuz. İyi savunma yaptık. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda da bu seriyi devam ettireceğiz. Önümüzdeki hafta itibarı ile Avrupa’daki mücadelemiz de başlayacak. Üst üste maçlar oynadığımız yoğun bir haftayı kazançlı kapattığımız için sevinçliyiz. İyi bir takımız ve inanıyorum ki bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Olin Edirne’de çok güzide bir kulüp ve çok güzel bir taraftarı, çok güzel organizasyonları var. Bu sezona çok iyi başlayamadılar ama ben kendilerinin en kısa zamanda toparlanıp Türkiye Basketbol Ligi’nde olmaları gereken yerden devam etmelerini temenni ediyorum” dedi.
Fotoğraf: olinedirnebasket.com